Tiedotus

Tarvitsetko ammattimaista pressitiedotusta, tai luovaa markkinointiviestintää? Anna Grafiitti Pron auttaa.

Pressitiedotus

Grafiitilla on laaja kontaktipinta eri medioihin, sähköisistä viestimistä ja radioista tv-tuottajiin ja printtimediaan. Mediatiedotteet hoituvat kädenkäänteessä. Kontaktiverkosto kattaa monia suoria yhteyksiä toimittajiin ja julkisuuden henkilöihin.

Grafiitilla on todennettua ansaittua medianäkyvyyttä monien vuosien varrelta eri medioissa.

Pressitilaisuudet

Pressitilaisuudet tarjoavat mahdollisuuden kertoa tärkeistä asioista enemmän. Lukuisia tiedotustilaisuuksia järjestäneenä tiedän, mitä kannattaa ottaa huomioon, jotta kaikki toimii jouhevasti. Kysy lisää!

Markkinointitekstit / markinointiviestintä

Usein houkuttelevan tekstin tuottaminen voi olla haastavaa omalle brändille. Pitää huomioida kohderyhmä, puhutella oikein, muistaa varsinkin verkkosivuilla ja somessa avainsanat. Tärkeää voi olla tuotteesta tai palvelusta selkeä asiaviestittäminen tai mielikuvia luova tunnelma. Oikeanlainen otsikko herättää mielenkiinnon ja houkuttelee lukemaan, mieleenpainuva viesti vahvistaa ostopäätöksen tekemisen.

Kun tarvitset sujuvaa tekstiä tai ajatuksen terävöittämistä, Grafiitti auttaa – oli sitten kyse asiapitoisesta tekstistä tai sähäkän markkinointitekstin luomisesta.

Erilaiset sähköiset markkinointitekstit ja sähköpostimailerit ovat myös Grafiitin ydinosaamista. Yhteistyökumppanien kautta hoituvat mm. näppärät uutiskirjetyökalut.