Nettisivut

Grafiitti toteuttaa nopeallakin aikataululla Word Press -pohjaiset verkkosivut, jotka auttavat sinua menestymään. Nettisivut toteutetaan ammattitaidolla, huomioiden myös orgaaninen hakusanaoptimointi (SEO).

Grafiitti suunnittelee ja toteuttaa laadukkaan sivuston, joka auttaa sinua menestymään. Sivut toteutetaan ammattitaidolla, huomioiden myös orgaaninen hakusanaoptimointi (SEO). Sivustot ovat responsiiviset, eli eri laitteilla (mobiili, tietokone) katsottaessa kauniisti skaalautuvia.

Verkkotunnus puuttuu?

Grafiitti hoitaa kädenkäänteessä myös domainien (verkkotunnus, esim. www.yritys.fi) ja palvelintilan varaukset, joita tarvitset ylläpitääksesi nettisivuja.

Suosittelen yhteistyökumppanini ZONER.fi -webhotelleja.

Nettisivujen hinnat

Nettisivujen teko on kallista? Ei välttämättä. Kevyet ”käyntikorttisivut” ovat edulliset sekä teko- että käyttökustannuksiltaan.

Suunnitteluhinnat lähtevät muutamasta sadasta eurosta ylöspäin. Hinta kasvaa sivumäärien ja erilaisten lisäelementtien mukaan tullessa. Laajojen kokonaisuuksien sivustot sopivat yrityksille ja yhteisöille silloin, kun esiteltävää ja palveluja on paljon.

Halutessasi saat myös opastusta WordPress-sivujesi päivittämiseen, jotta voit itse muokata vaikkapa tekstiä sivuillesi.

Somekanavat

Grafiitti auttaa somekanavien käyttöön otossa. Puuttuuko sinulta Instagram, Facebook, TikTok, Youtube, LinkedIn… Kysy lisää!

Grafiitti laatii myös onnistuneet somekampanjat – visuaalisesti puhuttelevat ja sisällöllisesti vaikuttavat ja teknisesti oikeanlaiset. Juuri sinulle, brändiäsi ja myyntiäsi aidosti tukevat.

Muutamia esimerkkejä Grafiitin luomista sivustoista: