Palvelut

Graafiset materiaalit

Grafiitti Pro tarjoaa apua kaikkiin graafisiin tarpeisiin ja ideoita visuaalisiin ilmeisiin, logojen suunnittelusta esitteisiin, julisteisiin ja monimuotoisiin markkinointimateriaaleihin, jotka toimivat niin printissä, sanomalehdissä kuin digitaalisessa maailmassakin. Myös mainosteippaukset ja ikkunateippaukset kuuluvat Grafiitin tarjontaan.

Kaikki yrityksen graafiset ilmeet ja materiaalit samasta paikasta!

”Tulitikkurasiasta käyntikortteihin, asiakaslehtiin ja aina banderolleihin ja maantiekyltteihin asti.”

Grafiitti tarjoaa myös digitaalisia kuvauspalveluita ja kuvankäsittelyjä.

Katso Portfoliosta muutamia toimeksiantoja.

Tiedotuspalvelut / pressitiedotteet


Grafiitilla on laaja kontaktipinta eri medioihin, sähköisistä viestimistä ja radioista tv-tuottajiin ja printtimediaan. Mediatiedotteet hoituvat kädenkäänteessä. Kontaktiverkosto kattaa monia suoria yhteyksiä toimittajiin ja moniin vaikuttajiin. Myös pressitilaisuudet ja kutsuprosessi hoituu Grafiitin kautta.

Todennettua ja ansaittua medianäkyvyyttä on monien vuosien varrelta kymmenissä, jopa sadoissa medioissa.

Nettisivut / some


Grafiitti hoitaa kädenkäänteessä domainien ja palvelutilojen varaukset sekä suunnittelee ja toteuttaa Word Press -pohjaiset nettisivut, jotka auttavat sinua menestymään. Sivut toteutetaan ammattitaidolla, huomioiden myös orgaaninen hakusanaoptimointi (SEO).

Suosittelen yhteistyökumppaniani ZONER.fi -webhotelleja.

Grafiitti auttaa myös somekanavien käyttöönotossa ja hoitaa puolestasi somepostaukset ja -kampanjat.

Sisällöntuotanto / Markkinointiviestintä


Usein houkuttelevan tekstin tuottaminen voi olla haastavaa. Pitää huomioida kohderyhmä, puhutella oikein, muistaa varsinkin nettisivuilla ja somessa avainsanat. Tärkeää voi olla tuotteesta tai palvelusta selkeä ja asiallinen viestittäminen tai ”herkullisia” mielikuvia luova tunnelma. Oikeanlainen otsikko herättää mielenkiinnon ja houkuttelee lukemaan, mieleenpainuva viesti vahvistaa ostopäätöksen tekemisen.

Kun tarvitset sujuvaa tekstiä tai ajatuksen terävöittämistä, Grafiitti auttaa – oli sitten kyse asiapitoisesta tekstistä tai sähäkän markkinointitekstin luomisesta.

Erilaiset sähköiset markkinointitekstit ja –sähköpostimailerit ovat myös Grafiitin ydinosaamista. Yhteistyökumppanien kautta hoituvat mm. näppärät uutiskirjetyökalut.

Digimarkkinointi


Grafiitti auttaa somekanavien hyötykäyttöön otossa. Joko sinulla on käytössäsi Facebook, Instagram, Youtube tai TikTok? Grafiitti hoitaa puolestasi vaikkapa Facebook-kampanjat. Kanavien aktivoinnit ja kampanjaideoinnit hoituvat myös Grafiitin konsultaation kautta, jos kaipaat lisätukea somekanavien ominaisuuksista.

Brändin vahvistaminen


Brändin rakentaminen vaatii luovia ratkaisuja. Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus promootiosta, markkinoinnista, viestinnästä ja graafisten ilmeiden suunnittelusta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelut artisteille / promootiot

Vuosien kokemus musiikki- ja tapahtuma-alalta tarjoaa vahvan pohjan toteuttaa promootioita musiikkiartisteille, taiteilijoille, mediapersoonille ja muille julkisuudessa toimiville henkilöille.

Grafiitista saat mm. tiedotuksen, markkinoinnin ja graafiset materiaalit – myös tukea netti- ja somenäkyvyyteen yms.

Lue lisää >>

Valokuvat

Markkinointikuvat, somekuvat, tapahtumakuvat ja monenlaiset promokuvat hoituvat halutessasi Grafiitin kautta. Tarjolla on myös laadukkaat järjestelmäkameran kuvat. Kuvankäsittelyssä on käytössä mm. Photoshop.

Katso muutamia mallikuvia täältä (c) Liisa Marjomäki.

Grafiitin yhteistyökumppaneina on monia valtakunnallisesti tuttuja ja mainetta niittäneitä ammattivalokuvaajia, jos haluat käyttöösi studiokuvia tai miljöökuvia.

Tapahtumatuotanto

Tapahtumat ja tapahtumatuotannot (B2B ja B2C) ovat osa Grafiitin ammattitaitoa. Jos kaipaat apua tapahtuman tuottamiseen, tapahtumapaikan varaamiseen, lipunmyynnin avaamiseen, lupiin, ohjelmahankintoihin, pressitiedotukseen, markkinointiin tai mihin vain tapahtumatuotannon eri alueisiin, Grafiitti palvelee.

Muut palvelut

Videot (Youtube-/somevideot)
Musiikkituotannot (konsultaatio) ja jakelut
Kampanjat, markkinointistrategiat
Sopimukset