Grafiitista laadukkaat nettisivut – edullisesti!

Toimivat verkkosivut luovat toiminnallesi uskottavuutta, pelkkä some ei riitä.

Nettisivujen teko on kallista? Ei välttämättä. Kevyet ”käyntikorttisivut” ovat edulliset teko- ja ylläpitokustannuksiltaan.

Tekohinnat lähtevät muutamasta sadasta eurosta ylöspäin. Hinta kasvaa sivumäärien ja erilaisten lisäelementtien mukaan tullessa. Laajojen kokonaisuuksien sivustot sopivat yrityksille ja yhteisöille silloin, kun esiteltävää ja palveluja on paljon.

Halutessasi saat myös opastusta WordPress-sivujesi päivittämiseen, jotta voit itse muokata vaikkapa tekstiä sivuillesi.

Joko sinulla on oma verkkotunnus?

Grafiitti hoitaa kädenkäänteessä myös domainien (verkkotunnus, esim. www.yritys.fi) ja palvelintilan varaukset, joita tarvitset ylläpitääksesi nettisivuja.

Grafiitti suunnittelee ja toteuttaa WordPress-pohjaiset nettisivut, jotka auttavat sinua menestymään. Sivut toteutetaan ammattitaidolla, huomioiden myös orgaaninen hakusanaoptimointi (SEO). Sivustot ovat responsiiviset, eli eri laitteilla (mobiili, tietokone) katsottaessa kauniisti skaalautuvia.

Suosittelen yhteistyökumppanini ZONER.fi -webhotelleja.

Esimerkkejä nettisivuista.

Tässä muutamia nettisivuja, jotka ovat syntyneet käsieni kautta. Klikkaa kuvaa ja siirry sivuille.

Haluatko perustaa blogin?

WordPress on nimenomaan suunniteltu alunalkaen blogialustaksi, ja se toimii loistavasti blogin pitämiseen. Artikkeleita on helppo luoda, jos olet sukeltanut WP-sisällönhallintaan.

Mikäli kaipaat omaa ilmaista blogialustaa, Grafiitin kautta syntyvät mm. Blogspot.com alustalle sivut. Katso oma blogini Merikaisla Tuulessa.