Artistipalvelut

Promootio- ja mediatiedotus

Oletko artisti, muusikko tai taiteen tekijä? Tai julkisuuden henkilö, joka kaipaa tiedotusta ja promootiota? Grafiitti tarjoaa promootiopalveluita julkisuuden hallintaan, mediakontakteja ja keinoja tunnettuuden kasvattamiseen. Pitkä kokemus eri taiteen alueen henkilöiden tiedotus- ja promootiopalveluista, mm. tapahtuma-, musiikki- ja eri taide/kulttuurien aloilta, tarjoaa sinulle laadukkaat palvelut.

Laajat kontaktit niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti eri medioihin tarjoavat näkyvyyttä – myös pressitiedotuksen kautta. Grafiitin kautta syntyvät myös toimitukselliset valmiit lehtijutut. Muutamia poimintoja:

• Suomiviihde – Niitty- & Kytömäki
• Tanssiin.fi – Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen
• Suomiviihde – Sinitaivas
• MagnumLive – Saija Tuupanen

Julisteet, kortit, promomateriaalit yms

Tietenkin käytössäsi ovat graafiset palvelut, jotka tukevat matkaasi tähtitaivaalla. ”Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.”

Kun tarvitset vaikkapa julisteita, nimmarikortteja, banderolleja, roll upeja, grafiikan levynkansiin ja muihin musiikkijukaisuihin, tarjoaa Grafiitti puhuttelevat, tyylikkäät ja imagoosi sopivat visuaaliset ilmeet – unohtamatta kuvankäsittelyjä.

Konsultointi

Tarjolla on laajat konsultaatiopalvelut ja vinkit näkyvyyden parantamiseksi, unohtamatta somemarkkinointia ja nettisivuja.

Grafiitin kontaktit kattavat musiikkiartisteille myös hyvät vinkit musiikin julkaisuun sekä yhteydet musiikin tekijöihin, studioihin ja levy-yhtiöihin. Ehkäpä kaipaat myös vinkkejä keikkamyyntiin?

Kun haluat näkyä, kuulua ja saada itsesi seuraavalle stepille, valitse Grafiitti.

Youtube-videot

Grafiitti tuottaa myös Youtube-videoita artistien tarpeisiin. Lisäksi yhteistyökumppaneiden kautta syntyvät myös korkealaatuiset musiikkivideot sekä ammattimainen käsikirjoitus ja ohjaus.

Kysy myös keikka/konserttitaltiointeja!